سومین همایش نوآوری در صنعت پلیمر و نگاه به ارزش آفرینی صنایع تکمیلی برگزار می‌شود
پنجشنبه 23 بهمن 1399 - 12:31:52

ایران مراسم نیوز: نایب رئیس انجمن ملی صنایع پلیمر ایران با اعلام خبر برگزاری سومین همایش نوآوری در صنعت پلیمر گفت: باید به سمت افزایش تولید ارزش افزوده از طریق توسعه صنایع تکمیلی حرکت کنیم که این موضوع نیاز به نوآوری و تکنولوژی دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، سعید زکایی در نشست خبری سومین همایش ملی نوآوری در صنعت پلیمر با اشاره به اینکه این همایش امسال برای اولین بار با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می شود، گفت: همایش نوآوری در صنعت پلیمر همزمان با ارائه راهکارهای فنی، به دنبال آن است که نیازهای صنایع و شرکت ها در قالب نوآوری را مطرح کند تا صنایع یا فناورانی که می توانند این نوآوری ها را پاسخگو باشند، رو در روی یکدیگر قرار بگیرند تا هم نیازهای سازمان های بزرگ رفع شود و هم بستر و بازاری برای شرکت ها و فناوران کوچک تر به منظور رشد محصولات آن‌ها فراهم شود.

رئیس کمیسیون فنی انجمن ملی صنایع پلیمر ایران با اشاره به 5 محور همایش، خاطر نشان کرد: اولین محور، توسعه کسب و کار از طریق نوآوری است و هدف این بخش بیان تاثیرات نوآوری و روش های استفاده از نوآوری در توسعه کسب و کار شرکت هاست.

وی محور دوم را روش های حفاظت حقوقی از دستاوردهای نوآورانه ذکر کرد و افزود: از دغدغه های مهم نوآوران و صنعتگران این است که چگونه مالکیت حقوقی محصولات خود را حفظ کنند و قرارداد های مورد نظرشان را به شکل قانونی تدوین کنند تا هر دو طرف از این همکاری نوآورانه منتفع شوند.

زکایی ایده ها و دستاوردهای نوآورانه در صنعت پلیمر را از دیگر محورهای مهم این همایش دانست و گفت: در این بخش اساتید و صنعتگرانی که فناوری روز را دنبال می کنند، دستاوردهای نو در صنعت پلیمر را معرفی می‌کنند و مسیر هایی که دنیا در صنعت پلیمر دنبال می کند، به فعالان این حوزه ارائه می شود تا بتوانند دید دقیق‌تری از مسیر توسعه در دنیا کسب کرده و بر اساس آن نوآوری هایی در سازمان خود اجرا کنند.

نایب رییس انجمن ملی صنایع پلیمر ایران چهارمین محور همایش را چابکی در تصمیم گیری در تلاطمات محیطی بیان کرد و افزود: شیوع ویروس کرونا در کنار همه مشکلاتی که ایجاد کرد، درس بزرگی برای فعالان اقتصادی داشت، در این بحران دیدیم که بسیاری از تحولاتی که در پیش‌بینی های چند ساله ما بود، تنها طی چند ماه رخ داد.

زکایی ادامه داد: کشور دچار تلاطمات محیطی شدیدی در چند سال گذشته شد و خیلی مهم است که سازمان ها ساختار خود را به شکلی بهینه و چابک کنند تا بهترین تصمیمات و مواضع را در مقابل این تلاطمات و تغییرات محیطی اتخاذ کنند و این نیاز در کشور ما بیش از دیگر کشورها احساس می شود.

زکایی آخرین محور همایش را فرصت های توسعه صادرات دانست و تاکید کرد: ما نمی توانیم از توسعه و نوآوری صحبت کنیم و نگاهی به صادرات نداشته باشیم چرا که توجه به صادرات شرط بقای سازمان ها و شرکت‌هاست.

وی افرود: در این بخش پتانسیل های حوزه صادرات، راهکارهای عبور از تحریم ها، چگونگی شناسایی رقبا و بازارها و شیوه های توسعه بازار ارائه می‌شود.

نوآوری عامل حرکت چرخ اقتصاد در شرایط کنونی کشور است

در ادامه این نشست دکتر شروین احمدی، دبیر علمی همایش نوآوری در مورد چرایی برگزاری این همایش گفت: نگاه به وضعیت کشور از زاویه بیرونی این سوال را ایجاد می‌کند که با وجود جنگ، تحریم، فرار مغزها و سرمایه‌ها و… چگونه بازهم چرخه اقتصاد متوقف نشده‌است، به ضرص قاطع یکی از عوامل این چرخش، نوآوری است اما متاسفانه این نوآوری هنوز بالقوه نشده‌است.

به گفته احمدی، ایران دارای رتبه دوم مخازن گاز و نفت دنیا و بزرگترین مخازن زیرزمینی است و بیش از 7 هزار سال تمدن دارد که همه این پتانسیل ها می توانند نوآوری ایجاد کند اما باید بدانیم چطور این نوآوری را به یک سیستم صحیح تبدیل کنیم.


http://iranmarasemnews.ir/fa/News/27395/سومین-همایش-نوآوری-در-صنعت-پلیمر-و-نگاه-به-ارزش-آفرینی-صنایع-تکمیلی-برگزار-می‌شود
بستن   چاپ